Rajkay Emőke

biokozmetikus specialista
szakmai vezető
BioKozmetika Szépségtér tulajdonosa

BioKozmetika Szépségtér a kreatív kozmetika világa!
Sokan kérdezik tőlem mit jelent az, hogy kreatív biokozmetika?

Amikor elkezdtem a szakmámban dolgozni, a kozmetikai termékek skálája elég egyszerűen festett számomra. Zsíros bőrre való pakolás, krém, száraz bőrre való pakolás, krém…  Igazából nem jelentett túl nagy kihívást az arckezelés, és a probléma megoldásokat sem láttam igazán hatékonynak.

Válságba kerültem, mert nem találtam a helyemet az akkori szépségipar világában.

Végül önelemzésbe kezdtem és megnéztem, hogy ki vagyok én ebben a szakmában és mit tudok hitelesen képviselni a vendégeim számára. 20 évvel ezelőtt már tanulmányoztam, az akkoriban „reform” ma már „bio” vagy „organikus” táplálkozások előnyeit, és mindig is hittem benne, hogy célravezetőek és nem mérgezik a testünket. Rájöttem, hogy az én utam a biokozmetika és a natúrtermékekkel való arckezelés, a különböző bőrproblémák javítása és az érzékeny bőr rehabilitálása kell, hogy legyen.

13 évvel ezelőtt találkoztam egy fantasztikus kezdeményezéssel, amikor egy magyar biokozmetikai termékcsaládod kezdtem el használni. Nemcsak csodás termékpalettával rendelkeztek, de innovatív módon bevezettek egy olyan különálló termékskálát, amelyben nem kész termékek voltak, hanem különálló tinktúrák, olajkeverékek, gyógynövényes ecetek, gyógyfüves szérumok, amelyeket keverni kellett különböző alaptermékekbe, és célirányosan használhatóak voltak a az eltérő bőrtípusok, problémák kezelésében.

Az arckezelések során személyre szabottan keverem a masszázskrémet, a szérumot, pakolást is, ha éppen arra van szükség. Illetve az otthoni ápolást is hasonlóan egyedileg lehet előállítani az adott probléma kezelésére. Mindezt hatékony és természetes anyagokkal!

Így lettem Magyarország egyik első kreatív biokozmetikusa, – ha jól emlékszem hatan vizsgáztunk le, és mi voltunk az első csoport- aki nem általánosságban kezeli a bőrödet, hanem kimondottan a Te problémáidat segítik megoldani.

Nagyon sokan jönnek hozzám vendégek, akik arról számolnak be, hogy nem mernek már arckezelést igénybe venni, mert az érzékenybőrüknek köszönhetően a kezelések után sérülésekkel vagy éppen allergiás reakciókkal találják szembe magukat. Örömömre szolgál, hogy ugyanezek a vendégek a nálam tett látogatás után sorba írnak rám, hogy elégedettek a kezelésem eredményével és nagyon örülnek, hogy végre biztonsággal ápolhatják a bőrüket.

Nyugodtan tájékozódj a Google oldalon a BioKozmetika Szépségtér alatt, és böngészd az elégedett vendégeim véleményeit.

Remélem, hogy ezzel az írással meg tudtalak győzni arról, hogy az elhivatottságom és a 16 év kompetenciám biztonságot nyújt számodra.

És bár messziről jött ember azt mond, amit akar…, én állok elébe, hogy bizonyítsak neked és segítselek.

Rajkay Emőke biokozmetikus
Biokozmetika Szépségtér Szépségszalon
Biokozmetika Szépségtér Szépségszalon

Papp Mónika

biokozmetikus

BioKozmetika Szépségtér a tudatos és egészséges szépségápolásért

Papp Mónika vagyok a BioKozmetika Szépségtér biokozmetikusa.

Az emberek szeretete és a szépség világa volt az, ami miatt kozmetikus lettem.  Azért döntöttem úgy, hogy a BioKozmetika Szépségtér munkatársa leszek, mert hiszek a tudatos és egészséges szépségápolásban és a gyógynövények hatékonyságában. Mindez a kreatív biokozmetikával ötvözve az igazi megoldást nyújtja számodra.

Mindent megteszek, hogy nálam biztonságban érezd arcbőrödet és igazán el tudj lazulni a rohanó mindennapokban is.

Várlak szeretettel!

Papp Mónika biokozmetikus

Vendégeink véleménye

Másfél éve járok Emőkéhez és nagyon hálás vagyok neki. Soha nem gondoltam volna, hogy az én problémás bőröm valaha is ilyen gyönyörű lesz! Kamaszkorom óta küzdöttem a pattanásokkal. Voltak jobb és kevésbé jó időszakok. Amióta hozzá járok, eltűntek a pattanások és az állandó bőrpír is. Köszönöm! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Maximalista a munkában, kiváló termékekkel dolgozik, és ha ez nem lenne elég, még a lelkemet is ápolja!
Már az első alkalommal meggyőzött, hogy jó helyre jöttem és azóta is lelkes vendége vagyok. Mindig precíz, kedves, ügyes és mindent megtesz, hogy a vendég kényelemben érezze magát. Főként arckezelésekre járok, illetve most már az általa készített arckrémet használom.
Csodákat tesz! A problémás arcbőrnek 2 kezelést követően nyoma sem maradt. Ajánlom mindenki figyelmébe.
Emőke profi, kedves és rugalmas. Sok hasznos tanácsot is adott, amivel otthon is tudom kezelni a bőröm. Mindig nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel, nagyon örülök, hogy rátaláltam.
A BioKozmetika minden szempontból felülmúlta az elvárásaimat. Nagy hozzáértéssel, kellemes hangulattal találkoztam. Bátran ajánlom annak, aki professzionális kezelés mellett szeretne relaxálni, feltöltődni, szépülni…! Hogy csak egyet említsek, Emőke Aromaterápiás arckezelése maga egy egzotikus utazás, csak a képzelőerő szabhat határt…!
Bevallom férfiként kicsit szégyellős voltam az első arckezelésemnél, de utána rájöttem, hogy hiábavaló volt aggódni. A Biokozmetika Szépségtér barátságos hangulatú hely, ahol a férfi vendégeket is ugyanolyan szeretettel fogadják, mint a hölgyeket. Az arckezelés pedig mennyei volt! Köszönöm.
Horváth Nóra
Vincze Ildikó
Kollár Réka
Mogyoróssy Nóra
Sovcsik Katalin
Kollár Tamás