Személyre szabott arckrém a Te bőrödre szabva

Miért válaszd a személyre szabott arckrémet?

  1. nem kell időt pazarolnod arra, hogy kikutasd az interneten vagy bármilyen felületen milyen a bőrtípusod. Amikor hozzánk érkezel, diagnosztizáljuk az arcbőrödet, kikérdezünk vele kapcsolatban, majd további információkhoz jutunk az arckezelés során. Ezt együttvéve teljes képet kapunk bőröd állapotáról, amely alapján könnyen meghatározzuk a bőrtípusodat.
  2. nincs rá szükség, hogy összevásárolj mindenféle termékeket, majd utána ott porosodjanak a fürdőszoba polcain.
  3. nemcsak a bőrtípusodat vesszük figyelembe a krémkeverésnél, de a szépségápolási szokásaidat és igényeidet is! Van olyan vendég, aki kimondottan irtózik a zsírosabb krémektől, inkább a géles vagy szérum állagú bőrápolókat kedveli jobban. Ebben az esetben, olyan bőrápolót készítünk, amely igazodik az igényeihez.
  4. krémeink biokozmetikai alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak toxikus anyagokat, így az érzékenybőrt is biztonságosan ápolja.
  5. minden általunk készített krémért felelősséget vállalunk, ha nem vagy megelégedve vele, hozd vissza nyugodtan és visszaadjuk az árát. Ez a fajta garancia sajnos nem él a drogériákban kapható bőrápolási szereknél.
  6. a kozmetikai arckezelésed otthoni utóápolásának fontos tényezője.

Krémkeverés és nem krémfőzés!

A krémfőzése laborokban, üzemekben történik.

Mi azonban krémet keverünk! Ez azt jelenti, hogy vannak alapkrémeink, pár hatóanyagot kiemelve: sheavaj, hidegen préselt növényi olajok, illetve gélek, melyek a krém alapját fogják adni. Ezt követően jönnek a bőrtípusnak és problémának megfelelő gyógynövény- tinktúrák, olajessznciák, szérumok.

Továbbá kerülnek még bele virágvizek, hidratáló anyagok, 100% tisztaságú illóolaj keverékek.

És kész is a TE krémed!